default_mobilelogo


Millainen terapeutti olen

Tapaamisessa olen asiakaslähtöinen ja vastavuoroinen. Tarkoittaa että jos asiakas tarvitsee tilaa ja läsnäolevaa turvallista kuuntelevaa psykoterapeuttia niin tarjoan sen. Vastaavasti toimin tilanteen tarvittaessa erittäin aktiivisesti, luovasti ja tomeran suorapuheisesti. Rohkenisin väittää että tapaamisessa on turvallinen, rento ja miellyttävä fiilis.

Mitä istunnoillani tehdään

Tarjoan ratkaisukeskeisin menetelmin terapiaa ja keskustelutukea vauvasta vaariin; yksilölle, perheille, pariskunnille ja ryhmille. Terapian tukena käytän erilaisia rentoutusmenetelmiä (esim. rentouttavaa päähierontaa, hengitys- ja mielikuvaharjoituksia). Teen myös nettiterapiaa ja ohjaan ryhmätapaamisia (mm. Murehtiminen Mäkeen, Parisuhdedraamaa! ja Leikin Taikaa)

Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Valmistuin sosiaalityöntekijäksi 2002. Valtiotieteen maisteriksi 2005. Minulla on kriisityön koulutus (2006), ryhmänohjaajakoulutus (2007) ja Ihmeelliset Vuodet menetelmän ryhmänohjaajakoulutus (2009). Valmistuin 06/2016 Parisudekeskus Katajan Solmuja parisuhteessa parineuvojaksi. Olen käynyt Skeematerapiakoulutuksen 2017 (Mentores).